Regionale Badmintonbond Breda

* Brab, Teamkampioenschappen goed verlopen

De Brabantse Teamkampioenschappen zijn op zondag 30 mei 2010 in de fraaie sporthal T-Kwadraat in Tilburg gespeeld. Hieraan namen 8 teams deel t.w. 2 teams van de Bossche Badmintonfederatie (BBF), 2 teams van de Helmondse Badmintonbond (HBB), 2 teams van Badminton Nederland (NBB) en 2 teams van de Recreatieve Badmintonbond Breda.

Namens de RBB-1 namen deel: Inter-Matjan met Mieneke Bouwens, Alice Luyken, Michel Civic, Shawn Resodikromo en Bob Busch. RBB-2 werd vertegenwoordigd door: Racket-Swingers met Mariella Suurmeijer, Giny en Esmee van Wanrooy, Jack Guo, Steven Sham en Stefan van der Meulen. Het RBB-bestuur heeft ook nu weer veel moeite moeten doen om 2 complete teams bij elkaar te krijgen. Er werd flink gestreden om de spaarzame punten, maar voor de RBB-ers was het meedoen belangrijker dan het winnen. 

Het toernooi is goed en sportief verlopen, ondanks de uitloop van een uur. Om 13.00 uur werd door Badminton Nederland (NBB) (de organisator van deze editie) een zeer smakelijke en gezamenlijke lunch aangeboden. 

De prijzen werden uitgereikt door de secretaris van Badminton Nederland Sandra Driessen. De uitslagen zijn: 1e en 2e werden de teams van de BBF, 3e en 4e werden NBB en HBB, 5e en 6e werden HBB en NBB, 7e en 8e de teams van RBB.

Volgend jaar is de BBF in Den Bosch aan de beurt om deze kampioenschappen te organiseren.

Zie ook de team foto's van de RBB! 

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.