Regionale Badmintonbond Breda

* Nieuwe digitale ledenpas voor alle leden in 2014

Al ruim een jaar ontvangen alle nieuwe leden van verenigingen een digitale Badminton Nederland Pas. Dit proces verloopt naar ieders tevredenheid.  Zoals eerder aangekondigd zullen alle personen die per 1 januari 2014 lid zijn van de RBB en dus ook van Badminton Nederland een nieuwe digitale Badminton Nederland Pas ontvangen. Dit is tevens de geldige spelerspas voor deelname aan de competitie. Attentie besturen: lees verder!

Om dit mogelijk te maken is het noodzakelijk dat in de database het e-mailadres van de leden opgenomen is. Verenigingen worden verzocht om ervoor te zorgen dat voor alle leden van hun vereniging het e-mailadres per 1 november a.s. ingevoerd zal zijn in LA-Online. Badminton Nederland zal de e-mailadressen van de leden gebruiken binnen de wettelijke geldende normen inzake bescherming van persoonsgegevens.

Badminton Nederland beseft dat dit voor verenigingen een hele opgave is, maar door het tijdig aan te kondigen hopen we dat dit proces soepel en zonder moeite zal verlopen.

Heeft u vragen over de nieuwe ledenpas, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.