Regionale Badmintonbond Breda

START training - Eerste les half september

 Let op: Door problemen in het oude aanmeldformulier zijn niet alle aanmeldingen volledig binnengekomen. Heb je je aangemeld en nog niks gehoord, vul dan nogmaals het inschrijfformulier in.

De RBB verzorgd ook het nieuwe seizoen (vanaf half september) weer START trainingen. Speciaal voor nieuwe beginnende leden van verenigingen, maar ook voor nieuwsgierige niet-leden, wordt 2 keer per jaar de START-training georganiseerd door de RBB. Dit is in het voor- en in het najaar.

Het 12-weken durende trainingsprogramma van Badminton Nederland, wordt gegeven door een gediplomeerde trainer en vindt plaats op zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur voor beginners en van 11.00 tot 12.00 uur voor gevorderden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de badmintonbanen. Locatie is het Racketcentrum in Breda. Bij START worden de kneepjes van het Badminton geleerd en staan daarnaast fitheid (gezondheid) en gezelligheid centraal. De deelnamekosten zijn zeer laag gehouden en zijn nu 50,00 euro (normaal 65,00 euro) voor 12 lesuren. U kunt zich alvast inschrijven voor de eerstvolgende START-training, door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.  Meld je snel aan, want VOL is VOL!  

Inschrijven voor deze training kan hier.

 

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.