Regionale Badmintonbond Breda

RBB Update corona & Nieuwe data

Beste verenigingen,

In deze bijzondere tijd, waar sociaal contact wordt afgeraden en er dus ook niet gebadmintond kan worden, wordt de kracht van ons als verenigingen aardig op de proef gesteld. Wij willen iedereen bedanken voor jullie medewerking en begrip om met z’n allen deze periode goed door te komen!

Sportprotocol Badminton Nederland

Op 21 april heeft het kabinet aangegeven om de maatregelen omtrent sport vanaf 29 april op een aantal punten te versoepelen. Helaas is hierbij badmintonnen in de zaal nog niet toegestaan. Wel biedt het nu de mogelijkheid voor verenigingen met jeugdleden, om buitenactiviteiten te gaan organiseren en op deze manier het verenigingsleven weer enigszins vorm te geven. In samenwerking met sportbonden, gemeenten en RIVM heeft NOC*NSF een algemeen sportprotocol opgesteld. Op basis hiervan schreef Badminton Nederland een specifiek badmintonprotocol. Dit kun je gebruiken om activiteiten op een verantwoorden manier op te zetten. Je vindt hier de link naar de Badminton Sportprotocollen.

Inschrijving nieuw RBB competitieseizoen

Vooralsnog gaan wij er als bestuur vanuit dat de nieuwe competitie 2020-2021 op een normale manier kan worden gepland. We zullen dan ook op 1 juni de inschrijfformulieren voor het nieuwe seizoen uitsturen, met als inlevertermijn uiterlijk 30 juni. De Competitieleidersvergadering vindt vooralsnog eind september plaats (de exacte datum volgt nog). Uiteraard volgen wij hierin de adviezen.

Wij hopen natuurlijk dat de situatie rondom het coronavirus de komende weken verder verbetert en een verdere verlichting van maatregelen mogelijk is. Ondertussen blijven we in gesprek met elkaar en o.a. Badminton Nederland, Breda Actief/MOOIWERK en Optisport. Wij hopen dat iedereen gezond blijft en roepen iedereen op om goed voor zichzelf en elkaar te (blijven) zorgen.

Heb je vragen of ideeën, dan kun je nog altijd contact opnemen met één van de bestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het RBB bestuur,

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.