Regionale Badmintonbond Breda

Nieuws vanuit Badminton Nederland

Periodiek stuurt Badminton Nederland een nieuwsbrief met al het relevante badminton nieuws. Hierbij een aantal onderwerpen die voor uw verenging relevant zijn.

Wil je zelf periodiek deze nieuwsbrief ontvangen klik dan hier.

 

Mailing: meld al je leden aan!

Zoals je al hebt kunnen lezen is er eind augustus een mailing (klik op de link) uitgegaan naar alle verenigingen met hierin het verzoek om alle leden aan te melden voor 1 november 2019.

In deze mailing staat kort uitgelegd waarom wij de verenigingen vragen al hun leden aan te melden. Mocht je vragen hebben of krijgen van verenigingen aangaande deze mailing dan kun je deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor meer informatie.

 

Workshops voor bestuurders en trainers bij Yonex Dutch Open

Na het succes van de waanzinnige workshopweek in 2018 organiseren we rondom de Yonex Dutch Open 2019 opnieuw een programma van workshops en masterclasses!

Dit jaar richten de workshops zich niet alleen op verenigingsbestuurders, maar is er ook voor trainers en begeleiders genoeg te beleven! Klik hier voor meer informatie.

 

Masterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Komt het werk binnen jouw vereniging vaak op dezelfde schouders terecht of heeft jouw vereniging een tekort aan vrijwilligers? Wil jij in een korte periode het imago rondom het vrijwilligerswerk binnen de vereniging verbeteren? En vind jij dat vrijwilligerswerk vanzelfsprekend moet zijn?

Dan is de masterclass “Méér vrijwilligers in kortere tijd” wellicht iets voor jou! Deze titel klinkt misschien als een onwaarschijnlijke punchline… Maar, dat is het niet! Integendeel! De methode heeft in de afgelopen 8 jaar bij ruim 1200 verenigingen al meer dan 50.000 vrijwilligers opgeleverd! Succes verzekerd! Klik hier voor meer informatie

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.