Regionale Badmintonbond Breda

CURSUS BADMINTON BAANTRAINER (CBT)

Ben je als trainer of begeleider binnen de vereniging actief met jeugd, recreanten of wedstrijdspelers en wil je de eerste beginselen van het trainersvak aanleren dan is de cursus Baantrainer hiervoor uitermate geschikt. De CBT is een instapcursus die de eerste stappen van het training geven behandeld. Aan de hand van een masterclass (4 uur), zelfstudie d.m.v. E-learning (theorie en filmpjes) en persoonlijke coaching (op afstand én op locatie) kunnen deelnemers enkele belangrijke basiselementen van het training geven eigen maken.
Inhoud CBT
- Diverse slagen (o.a. spin shots, pull slagen en meer), middels vaste opbouw van vijf herkenbare stappen en voorzien van duidelijke filmpjes.
- Drie (standaard)grips die passen bij de slagtechnieken.
- Basis van groepsmanagement en feedback geven tijdens trainingen.
 
Waarom zouden mijn trainers deze cursus moeten volgen?
Voor trainers en begeleiders is de cursus vooral interessant, zodat we binnen badmintonnend Nederland vanuit dezelfde filosofie gaan denken en spreken. Hierbij gaat het met name over de vaste opbouw van het aanleren van slagen in vijf herkenbare stappen en de drie (standaard)grips die we hanteren. Kijk voor meer informatie op https://www.badminton.nl/opleidingen/cursus-baantrainer of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.