Regionale Badmintonbond Breda

RBB Jeugdteam U17 ook overtuigend regiokampioen

Op donderdag 22 februari 2018 ontving het kampioensteam in de regiocompetitie onder-17 jaar (U17), uit handen van Rob van Leeuwen, trainer en jeugdcompetitieleider RBB, een fraaie herinneringsmedaille. Carolien Strijker had gezorgd voor een fraaie en lekkere kampioenstaart. Dit vond plaats in Sporthal de Ganzerik, de thuishonk van BC Woodpecker. Hans Emmerik was namens het RBB-bestuur ook aanwezig.

Het team, bestaande uit: Lara v.d. Meulen, Gitte den Ouden, Jarmo van Kampen, Bram en Max Strijker, hebben in 11 competitie ontmoetingen alle 71 wedstrijden gewonnen en zijn zij met dit resultaat overtuigend regiokampioen geworden. De broers Strijker volgen ook de centrale trainingen bij RTC-Breda. 

Zij speelden in een poule van 7 teams, t.w.: RBB, BC Reeshof-1 Tilburg, BC Bever, BC Bavel, BC HighSpeed, FST Waalwijk en BC Reeshof-2 Tilburg.  Een compliment aan de ouders / begeleiders is ook op zijn plaats. Zonder hen is dit allemaal haast niet realiseerbaar. Zij wachten nu op een uitnodiging, om te spelen om de Brabantse kampioenstitel op 7 april en bij winst spelen zij daarna om de landstitel. Dat zou mooi zijn. 


Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.