Regionale Badmintonbond Breda

CURSUS BAANTRAINER BADMINTON

Ben je als trainer of begeleider binnen de vereniging actief met jeugd, recreanten of wedstrijdspelers en wil je de eerste beginselen van het trainersvak aanleren dan is de cursus Baantrainer hiervoor uitermate geschikt. Met deze cursus leer je de basis van het training geven, leer je technieken van de verschillende basisslagen en krijg je tips en trucs om altijd plezier in jouw oefeningen te garanderen.

·        Masterclass cursus Baantrainer Badminton, wordt gegeven door Badminton Nederland (in nauwe samenwerking met de RBB).

·        Datum: zaterdag 7 april van 14.00 - 17.00 uur.

·        Locatie: Optisport Racketcentrum, Terheydenseweg 500, 4826 AB Breda.

De cursus is bedoeld voor beginnende trainers en is gratis voor leden van Badminton Nederland.

Na afloop van de cursus:

1. ben je in staat om met hulpmiddelen gestructureerd training te geven aan een groep badmintonners (zowel recreatieve als competitiespelende jeugd en/of senioren)
2. ben je in staat om met hulpmiddelen de basistechnieken van het badminton aan te leren aan badmintonners
3. ben je in staat om plezier in de trainingen te brengen en met hulpmiddelen te differentiëren in de training
4. heb je algemene kennis van de spelregels, de badmintonmaterialen en de beroepscode trainers en is hij in staat om badmintonners in de basis met hulpmiddelen hierover te informeren of te adviseren.

Het doel van deze cursus is om trainers/begeleiders competenter te maken in de uitvoering van hun (veelal) vrijwilligerstaken. Daarom kent de cursus geen afrondingstoets. Na afloop van de cursus Baantrainer ontvang je een certificaat van deelname.

Kijk voor meer informatie en schrijf je nu in via: http://www.badminton.nl/opleidingen/cursus-baantrainer

Inschrijven rechtstreeks via: https://www.academievoorsportkader.nl/bijeenkomsten/academie-voor-sportkader/cbt-7/4-breda 

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.