Regionale Badmintonbond Breda

Kampioenen RBB senioren competitie 2017

Op woensdag 19 april 2017 werden de laatste promotie-/degradatiewedstrijden gespeeld in de RBB-Badmintoncompetitie in het Racketcentrum in Breda. Aansluitend vond de prijsuitreiking plaats, aan de 11 teams, die poulewinnaar zijn geworden in de klassen 1 t/m 5 van de onderdelen ‘Mix-competitie’ en ‘Dubbel-competitie’. 

De uitreiking van de prijzen werd gedaan door RBB-voorzitter Hans Emmerik, bijgestaan door de andere bestuursleden en een vertegenwoordigster van sponsor ‘Grieks restaurant Sirtaki’. (zie de foto's en perspublicaties op de pagina Foto-gallery)  In de MIX-competitie waren de eerste 2 teams (Nivo-1 en Intermatjan-1) met een gelijke eindstand geëindigd en moesten de shuttle-punten de doorslag geven (252-196) en werd Nivo-1 kampioen.  Vermeldenswaardig is ook, dat de winnaar in de klasse 4b van de Dubbel-competitie, het team Princenhage-5, alle wedstrijden heeft gewonnen. Het 2e geëindigde team (Woodpecker Dames-1, in dezelfde klasse 4b, heeft de promotie-/degradatiewedstrijd gewonnen van Princenhage-4 (klasse 4a) en promoveert hiermee naar een hogere klasse.

Kampioenen / Poulewinnaars

In de DUBBEL-competitie zijn dit:  1e klasse: Intermatjan-H1; 2e klasse: Woodpecker-H2; 3e klasse: Woodpecker-H3 ; 4e klasse-A: Fier-H1; 4e klasse B: Princenhage-H5;  5e klasse: Woodpecker-H6. 

In de MIX-competitie zijn dit:  1e klasse: Nivo-1; 2e klasse: Nivo-2; 3e klasse: Woodpecker-4; 4e klasse: Racketswingers/Almkerk-4; 5e klasse: TTP-3.  

Nadere informatie over de standen in de badmintoncompetitie en de RBB in het algemeen, kunt u vinden op de website: www.RBBbreda.nl onder ‘Competitie Senioren’

 

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.