Regionale Badmintonbond Breda

Enthousiaste beginnersgroep START training

 Op zaterdagmorgen 25 juni 2016 is de 7e editie van de START training voor beginners, met een enthousiaste groep badmintonners, afgesloten. De trainingen zijn en worden gegeven door een gediplomeerde trainer (SL3) op 12 zaterdagochtenden van tien tot elf uur in het Racketcentrum in Breda.

 De kosten voor deze cursus zijn bijzonder laag gehouden (45 euro voor 12 lesuren). Bij START, georganiseerd door de RBB (Regionale Badmintonbond Breda), worden de fijne kneepjes van het badminton geleerd en staan daarnaast fitheid (gezondheid) en gezelligheid centraal. Een aantal deelnemers is zo enthousiast geworden voor de sport, dat ze een volgende cursus weer inschrijven. Bekend is dat een groot aantal van de deelnemers inmiddels lid is geworden van een badmintonvereniging, zodat ze wekelijks hun partijtjes badminton kunnen blijven spelen. 

Nieuw is de opstart van ook een START-training voor een groep 'gevorderden'. Deze begint aansluiten op de volgende START-8 training, die op 5 november 2016 begint. Deze groep heeft de training voor 'Beginners' al gevolgd of zij gaan o.a. deelnemen aan de RBB-competitie of zijn nieuwe leden van een vereniging. De 'Beginners training' is op de zaterdag van 10 - 11 uur en de 'Gevorderden training' is van 11 - 12 uur. (Zie de foto van de enthousiaste groep van START editie 7) 

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.