Regionale Badmintonbond Breda

* START training voor beginnende en nieuwsgierige badmintonners

 Nieuwe beginnende leden van verenigingen, maar ook nieuwsgierige niet-leden, kunnen zich aanmelden voor het 12-weken durende START trainingsprogramma van Badminton Nederland en RBB. Bij START worden de fijne kneepjes van het badminton geleerd en staan daarnaast fitheid (gezondheid) en gezelligheid centraal.

 

Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de ‘Week van het Badminton’ door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd in de periode van 18 september tot en met 23 september. De dagen worden dit jaar voor het eerst georganiseerd door Badminton Nederland samen met de verenigingen.Tijdens deze week staat het badminton centraal, maar heeft ook iedere dag een thema. Zo staat dinsdag 18 september in het teken van de recreatieve badmintonner. In het kader van deze ´Dag van de Recreant´ organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de RBB (Recreatieve Badmintonbond Breda) de START-training. Nieuwe beginnende leden van verenigingen, maar ook nieuwsgierige niet-leden, kunnen zich aanmelden voor dit 12-weken durende trainingsprogramma van Badminton Nederland. Bij START worden de fijne kneepjes van het badminton geleerd en staan daarnaast fitheid (gezondheid) en gezelligheid centraal. 

De trainingen worden gegeven door een gediplomeerde trainer en vinden plaats op zaterdagochtend van 10 tot 11 uur in het Racketcentrum in Breda en gaan 8 september van start. De deelnamekosten zijn zeer laag gehouden en zijn slechts 25,00 p.p. Wilt u meer informatie over START in Breda of wilt u zich aanmelden?

Inschrijfformulieren zijn aanwezig in het Racketcentrum aan de Terheydenseweg 500 in Breda of kunt u downloaden via deze website onder 'Downloads' en 'Diverse formulieren RBB'.

Neem evt. contact op met Hans Emmerik, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of telefonisch: 076 - 5872125.

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.