Regionale Badmintonbond Breda

* RBB badmintoncompetitie nadert ontknoping

Het is steeds weer zeer imponerend om al de badmintonners, zo’n 350 dames en heren, iedere woensdagavond, fanatiek bezig te zien in de sporthal. De RBB competitie werd gespeeld in 5 klassen waarin de teams in meerdere poules zijn onderverdeeld. Totaal werden zo’n 375 wedstrijden afgewerkt in een periode van 27 weken.

De Promotie-/degradatiewedstrijden op 11 en 18 april bepalen de definitieve eindstand. Zie ook het krantenartikel in de Bredase Bode van 4 april 2012

Kampioenen hoogste klassen

In de hoogste klasse Gemengd-dubel is het team van Racketswingers 1e geworden en het team van Intermatjan 2e. Bij de herendubbel zijn de rollen net omgedraaid, t.w. 1e werd Intermatjan en 2e werd het team van Racketswingers. Bij de damesdubbel werd het team van Effort 1e en het team van Intermatjan 2e.

Promotie- / degradatiewedstrijden

De teams die als 2e zijn geëindigd in de poules spelen een promotie- / degradatiewedstrijd tegen het voorlaatst geëindigde team van de bovenliggende poule. Op woensdag 11 april worden de heren- en damesdubbel wedstrijden gespeeld en op 18 april volgen de gemengd dubbel wedstrijden.

Nadere informatie over de standen in de badmintoncompetitie en de RBB in het algemeen kunt u vinden op de website: www.RBBbreda.nl onder Competitie Senioren.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op woensdagavond 18 april in het Racketcentrum vanaf 22.00 uur, aansluitend op de laatste promotie- / degradatiewedstrijden.

Inschrijvingen RBB- en BNL verenigingen

Tot 1 juni kunnen de teams zich weer voor het neiuwe seizoen inschrijven. Omdat de RBB ook is aangesloten bij Badminton Nederland, kunnen nu ook teams van BNL-verenigingen zich voor deze competitie inschrijven. Inschrijving via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.