Regionale Badmintonbond Breda

RBB vacature Penningmeester

De huidige penningmeester heeft te kennen gegeven dat hij deze functie, wegens drukke werkzaamheden, niet meer kan vervullen. Hierdoor is er een vacature ontstaan voor deze bestuursfunctie.

Het RBB bestuur is daarom op zoek naar een nieuwe Penningmeester (man of vrouw). Draag jij de regionale badmintonsport een warm hart toe en heb je interesse in deze functie, lees dan verder.

De Penningmeester maakt deel uit van het RBB bestuur en heeft een belangrijke stem in het geheel. Om te solliciteren naar deze interessante functie, kan je voor inhoudelijke informatie over de functie een taakomschrijving downloaden via deze website. Het vervullen van een bestuursfunctie is vaak ook een welkome aanvulling op de referentielijst bij sollicitaties binnen je loopbaan. Je kunt ook de voorzitter Hans Emmerik geheel vrijblijvend aanspreken voor meer informatie. Kijk ook eens naar het organogram via 'Downloads'. Graag zouden we de nieuwe kandidaat officieel voor willen dragen tijdens de eerstvolgende ALV.

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.