Regionale Badmintonbond Breda

* Diverse uitleenmaterialen beschikbaar

Badminton Nederland heeft diverse producten en diensten in haar aanbodpakket, waar ook RBB-verenigingen gratis of tegen een kleine betaling van gebruik kunnen maken. Een van deze diensten zijn de uitleenmaterialen. Het gebeurt regelmatig dat een badmintonvereniging een activiteit organiseert, maar daarvoor niet zelf alle materialen op voorraad heeft. Badminton Nederland biedt daarvoor diverse uitleenmaterialen aan.

Zowel op het bondsbureau in Nieuwegein als in verschillende regio´s liggen tassen met badmintonrackets en mini-rackets klaar om te lenen. Ook voor activiteiten met speedbadminton zijn er leenpakketten beschikbaar. Voorts zijn er nog beperkt bad-mini-ton pakketten te leen. Voor badmintonpakketten worden geen kosten in rekening gebracht (wel wordt een borgsom gevraagd), voor speedbadmintonmateriaal wordt wel een kleine bijdrage gevraagd. Het enige dat de lener wel moet doen is zelf het uitleenmateriaal ophalen en terugbrengen.

 Het lenen van de diverse uitleenmaterialen is exclusief voor NBB verenigingen en kosteloos (behalve voor speedbadmintonmateriaal).Wie interesse heeft in één van de uitleenmaterialen kan een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Door aan te geven om wat voor activiteit het gaat, wanneer deze activiteit plaatsvindt en hoeveel materialen benodigd zijn, kan de NBB bekijken of het gevraagde materiaal aanwezig is om uit te lenen. Indien dit het geval is worden de materialen in overleg met u gereserveerd en een afspraak gemaakt om de materialen op te halen en terug te brengen. Wilt u meer informatie, dan kunt u ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.