Regionale Badmintonbond Breda

Welkom bij de homepage van de RBB

* Zomeravond Badminton 2010

Vanaf 9 juni tot en met 25 augustus 2010 kan iedereen die graag wilt badmintonnen iedere woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur terecht in het Racketcentrum aan de Terheydenseweg in Breda.

 Daar kan men gebruik maken van maar liefst 16 badmintonbanen. De avonden zijn bestemd voor iedereen die graag een shuttle wilt spelen. Dus ook voor diegene die geen lid is van een vereniging en puur recreatief wilt badmintonnen. Voor slechts 3,50 euro p.p. kan men er twee-en-een-half uur badmintonnen. Shuttles zijn aanwezig. Uiteraard is er een goede douchegelegenheid en kan men er na afloop gezellig napraten aan de bar. In principe speelt men dubbelpartijen en maakt men zelf de wedstrijdsamenstelling. Bij drukte wordt om de 20 minuten gewisseld van spelers, zodat iederen voldoende partijen kan spelen.

Speeltijden: van 9 juni t/m 25 aug. op de woensdagen van 19.30 tot 22.00 uur. Organisator is Hans Emmerik ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Onze Sponsor(s)

Nieuwsflits

 
 
De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van de RBB wordt gehouden op donderdag 24 oktober 2019. Deze is voor iedereen toegankelijk.
 
 Badminton promotie video

  

 

 

Archief


Powered by mod LCA

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.